Acturum Biovation

Du blir en del i ett större nätverk.

I Biovation Park samlas forskningsverksamheter från hela Sverige, både privata och offentligt finansierade. Förutom en mycket hög samlad kompetens hos våra hyresgäster finns i parken även laboratorier och utrustning i världsklass.

Del i ett större nätverk
När du hyr lokaler hos oss blir du en del i ett större nätverk där det finns möjlighet till samarbeten och att ta del av andra forskares kompetens. Några av de som redan flyttat in i parken är det ledande forskningscentret Swetox, där elva universitet samverkar kring toxikologisk forskning, SP Process Development, ett forskningsinstitut inom Life Science samt forskare kopplade till ett växande Södertälje Sjukhus. Du hamnar alltså i en mycket dynamisk och utvecklande miljö.

Centralt läge
Biovation Park i Södertälje har ett mycket centralt läge på pendelavstånd från både Stockholm och Mälardalen och erbjuder konkurrenskraftiga hyror. Runt knuten finns både skog, natur och promenadstråk. Södertälje är en stad med gamla anor belägen vid kanalen som förbinder Mälaren och Saltsjön.