Bli en hyresgäst

Hos oss i vår forskningspark kan ni utveckla och expandera ert företag i en kreativ och öppen forskarmiljö. Ni kan få stöd i er affärsutveckling av vår samarbetspartner Uppsala Innovation Centre (UIC) och tack vare vårt samarbete med N4 Teknik AB så är laboratoriesupporten på plats redan innan ni flyttar in.

Hos oss kan ni starta er verksamhet direkt och vi kan till och med erbjuda er en helhetslösning med flytt från befintliga lokaler till nya hos oss.

Förutom fantastiska laboratorier så erbjuder vi er intressanta seminarier, laboratoriesupport, tillgång till ett kemiskt bibliotek med ca 13 000 kemiska substanser/byggstenar och för inkubatorföretag finns det dessutom tillgång till databaser och elektroniska journaler till mycket fördelaktiga priser.

Tillsammans kan vi ge dig och ditt företag tillgång till lokaler och utrustning i värdsklass, bred kunskap, ett kompetent och kunnigt nätverk och professionell företagssupport, allt för att ni ska lyckas nå marknaden under så bra förhållanden som möjligt.